sâmbătă, 21 februarie 2015

Beneficiile apei asupra sanatatii si frumusetii




  Promiteam o postare despre beneficiile apei asupra sanatatii si frumusetii.

  In prima faza trebuie sa stiti ca noi suntem apa pentru ca  60% din masa corporala a unui adult este reprezentata de apa. E mult mai usor sa dam curs tentatiei de a bea un suc acidulat, care pe moment ne satisface pofta de dulce, dar care nu asigura cantitatea de apa pura necesara corpului, ba mai mult introduce in corp substante pe care acesta nu le recunoaste si pentru care depune efort sa le integreze. 

  Desigur, fructele si legumele asigura o parte din cantitatea necesara de apa pentru a trai, dar marea majoritate este acoperita de consumul direct de apa.

  Personal, nu incep ziua fara un pahar cu apa pe stomacul gol. In acest fel asigur si o parte din cantitatea zilnica de apa necesara corpului, pe langa alte avantaje particulare pe care le ofera consumul apei pe stomacul gol.

  Iata cateva din beneficiile pe care le ofera consumul unui pahar de apa dimineata pe stomacul gol:

  1. Curata colonul, acesta putand sa absoarba mai usor substantele nutritive;

  2.. Favorizeaza producerea de noi celule si a sangelui;

  3. Pune metabolismul in miscare. Un pahar de apa calduta creste semnificativ activitatea metabolica.

  4. Elimina toxinele din organism si acest lucru se va vedea si in aspectul exterior: pielea devine mai curata si mai stralucitoare.

  5. Daca adaugam putina lamaie in paharul cu apa, acesta ne va da un plus de energie pentru restul zilei si ne va imbunatati sistemul imunitar datorita aportului de vitamina C.

  Aceste beneficii oferite de consumul unui pahar de apa pe stomacul gol sunt verificate de catre mine si vi le recomand prin prisma rezultatelor obtinute: o stare generala de bine, mai multa energie in timpul zilei, pierderea in greutate si un ten acneic tinut sub control.

De asemenea, sunt de parere si sustin ca frumusetea vine din interior si trebuie sa avem grija ca fundatia pe care construim sa fie solida.
Mai multe informatii despre beneficiile apei cu lamaie intr-o postare viitoare.
Sper ca va sunt folositoare informatiile din acest articol. Astept cu interes parerile  si sugestii voastre.

O zi minunata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu