vineri, 3 aprilie 2015

Tendinte in make-up si adaptare

  Dragele mele iubitoare de make-up, m-am hotarat ca astazi sa impartasesc cu voi tendintele in make-up ale acestui sezon cald, prezentate de catre marii designeri in prezentari si adaptarile mele la acestea.

  Dupa cum veti observa, primavara aceasta se poarta machiajul cu accent, fie pe ochi, fie pe buze, combinat cu un machiaj al fetei si al buzelor cat mai natural. Smokey eyes ramane in tendinte, insa observam ca se poarta nuantele de violet in machiajul ochilor, dar si culorile tari pentru buze.

1# Buze in nuante tari: de la rosu-orange pana la violet, se poarta buzele in culori tari in combinatie cu un machiaj simplu, cat mai natural.


2# Machiajul mov al ochilor: se poarta nuantele de violet in machiajul ochilor, fie ca este vorba de smokey eyes sau de linii simple.




3# Clasicul smokey eye ramane in tendinte, punandu-se in continuare accent pe machiajul ochilor atata timp cat restul machiajului este natural.



  Acestea ar fi unele din tendintele de make-up in sezonul acesta si alegerile mele de reprezentare pentru acestea. In final cel mai important pentru mine este sa aleg machiajul care mi se potriveste la tipul de ten, culoarea parului si a ochilor, astfel incat machiajul sa fie un instrument prin care imi scot in evidenta ceea ce am eu bun si nu invers, doar de dragul modei. De exemplu, sezonul acesta se poarta nuantele tari de mov pe buze, machiaj care pe mine nu ma avantazeaza. Asa ca ma conformez si folosesc movul doar la machiajul ochilor (cum de regula fac), doar ca, intamplator, acum este si in tendinte.


Voua ce tip de machiaj va place?

2 comentarii: