duminică, 19 aprilie 2015

Tendinte in manichiura pentru Vara 2015

   Pentru un look complet, trebuie să acordăm o atenție deosebită unghiilor, care trebuie să fie tot timpul îngrijite, fiind cartea de vizită a unei persoane. Dacă dorim să fim și în pas cu moda, lucrurile se complică pentru noi doamenele si domnișoarele pentru că trebuie să urmăm cu strictețe trendul momentului. Un pic cam dificil, aș putea spune... având în vedere că tendințele se schimbă des, uneori radical, altfeori nu ...un singur lucru rămâne constant, dorința noastră de a rămâne cochete.


  1. Manichiura Moon are denumiri diverse precum manichiură franțuzească inversă sau manichiura semilună, fiind caracterizată prin colorarea unghiei până la semiluna, aceasta rămânând necolorată sau colorată cu altă culoare. Această machiniură este specifică anilor '20 și '40, dar a revenid în rândul preferințelor vedetelor de la Hollywood.



   2. Manichiura cu elemente geometrice este un stil ce revine la modă datorită posibilității de a o asorta la diverse ținute și stiluri. De asemenea, este foarte apreciată datorită versatilității ei, fiind posibile diferite combinații de culori și forme geometrice, de la contraste puternice, la culori neon pentru persoanele mai nonconformiste. Această manichiură se potrivește foarte bine ținutelor office, in combinații de ab cu negru sau de nonculoare și culoare, adăugând un lus de originalitate ținutei. Indiferent de culorile sau formele alese, acestea trebuie să completeze perfect ținuta și să vă surprindă personalitatea.



   3. Maniciură simplă - În acest sezon marile case de modă au optat pentru manichiură simplă, manichiura nude fiind indiscutabil favorită, dar sunt la modă și culori precum roși, maro, negru mat.





   4. Lacul de unghii termic este lacul care își schimbă culoarea în funcție de temperatură, fiind de efect chiar și în momentul în care se face trecerea de la o culoare la alta.



Sper că v-a fost de folos această postare!

4 comentarii: