marți, 24 martie 2015

4 Metode de a-ti energiza diminetile

   


   Cu totii avem dimineti in care ne vine greu sa ne ridicam din pat, fie ca am ramas treji pana tarziu sau s-a acumulat oboseala si nu ne mai dezlipim din pat. Pentru a ne face diminetile mai usoare putem apela la urmatoarele metode a energizare.

1# Deschide fereastra


   Deschide larg fereastra si permite aerului rece sa te trezeasca. Efectul este garantat, vei uita de somn si vei fi pregatita pentru a incepe ziua in forta.

2#  Dormi suficient


   Trebuie sa-ti stabilesti un program de somn, cu nici prea putine ore de somn, dar nici prea multe, astfel incat sa functionezi la capacitate maxima. Orele necesare pentru somn variaza de la persoana la persoana, insa statisticile arata ca in general fiecare avem nevoie de 7-8 ore de somn. Pentru a veni in ajutorul nostru, specialistii au inventat un calculator, care ne ajuta sa calculam orele de somn si la ce ora trebuie sa ne punem la somn pentru a ne trezi odihnite.


3# Bea un pahar de apa rece


    Apa rece revitalizează corpul si-ti va da un plus de energie. In plus, dimineata, organismul tau are nevoie de hidratare pentru a functiona corespunzator, avand in vedere ca pe timpul noptii nu a primit lichide.

4# Asculta muzica


   Muzica te va ajuta sa te trezesti intr-un mod placut si te va binedispune. Poti chiar sa-ti pui ca alarma melodia preferata, astfel  te vei ridica din pat mai repede si mai energica.Voi ce faceti pentru a va trezi mai usor?7 comentarii:

 1. Great tips! I always feel better when I get enough sleep. :D

  http://perlasancheza.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. I'm glad that you find it useful! I feel better when I get enough sleep, too ..and more energized to start a new day! :)

   kisses

   Ștergere
 2. Great post, I love your blog.

  Please check out my latest post and leave a comment :)

  Fleur x


  http://itsmefleur.blogspot.co.uk

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. I'm glad that you like my blog..I have visited yours, too and is lovely.
   I will more than happy to follow each other and leave comment with impresions and suggestions!

   Kisses

   Ștergere
 3. hi Alina :)
  I really like your blog!!
  I'm your newest follower i hope you will visit me soon :3

  xoxo,
  Alice's Pink Diary

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Thank you, Alice!
   I love your blog, too! Keep in touch darling! ^^

   Ștergere
 4. Lovely post. Anyway thanks for visiting my blog. And i love to follow each other, follow me first and let me know so that i can follow you back :)

  www.sarahrizaga.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere