sâmbătă, 21 martie 2015

4 Metode naturale de curatare a dintilor

  


 In urma unei discutii purtate astazi m-am hotarat sa scriu acest articol despre metodele alternative sau complementare ale pastei de dinti. Dupa cum bine stiati exista si alternative naturale pentru pasta de dinti, iar cateva dintre ele le puteti gasi mai jos.



 

1#  Bicarbonatul de sodiu


   O alternativa foarte cunoscuta este bicarbonatul de sodiu, care curata dintii si ii albeste. Eu il folosesc complementar cu pasta de dinti pentru albire prin aplicarea lui direct pe periuta de dinti uscata. 

2#  Sarea de mare


   Poate fi un potential inlocuitor al pastei de dinti pe o scurta perioada de timp. Folosit timp indelungat am inteles ca afecteaza smaltul dintilor.

3#  Uleiul de cocos


Este o alternativa mai indicata de ingrijire a dintilor, deoarece uleiul de nuca de cocos faciliteaza absobtia de calciu in organism si cum calciul este un element important prezent in dinti, ajuta la obtinerea unor dinti puternici. Uleiul de cocos are si proprietati anti-bacteriene, prevenind astfel aparitia cariilor.

4#  Periuta de dinti uscata


   Utilizarea periutei de dinti uscata poate ajuta, de asemenea la curatarea dintilor in cazuri de urgenta. Prin simpla curatare a dintilor cu o periuta de dinti uscata, fara a folosi altceva, se pot obtine niste dinti mai curati.



Daca mai stiti alte metode alternative de curatare a dintilor ni le puteti impartasi in sectiunea de comentarii!

Astept cu interes parerile voastre!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu