sâmbătă, 23 mai 2015

Alimente care ajuta la obtinerea bronzului perfect


 Aproape ca a sosit acea perioada a anului cand putem sa ne laudam cu o piele frumoasa si bronzata. Pentru ca acest lucru sa se intample cat mai repede si mai usor putem apela la o alimentatie sanatoasa, cunoscuta pentru faptul ca ajuta la pigmentarea pielii.

1. Morcovii contin  beta-caroten care sporeste pigmentii pielii oferind un plus de culoare si de sanatate acesteia. In plus, morcovii sunt foarte buni pentru sanatatea inimii si a ochilor.


sursa foto

2. Alunele contin vitamina E, care dupa cum stim ajuta la sporirea sanatatii si stalucirii pielii, in acest fel pielea bronzata fiind mai mult pusa in evidenta.
                            
3. Lamaile ajuta la cresterea cantitatii de melanina din corp, substanta pigmentara care da culoarea pielii si a parului. De asemenea, melanina protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultraviolete ale soarelui, care favorizeaza procesul de imbatranire si cancerul cutanat. Asadar, cu cat consumati mai multe lamai, cu tat mai multa melanina pentru o piele frumos bronzata si sanatoasa.

4. Dovleacul contine si el beta-caroten si vitamina C, fiind foarte bun atat pentru piele, cat si pentru sanatatea oaselor.

5. Ouale au foarte multe vitamine si minerale esentiale vietii de zi cu zi, dar care ajuta la obtinerea cu usurinta a unui bronz frumos.


Ce alte alimente care ajuta la obtinerea bronzului perfect stiti?



2 comentarii: