joi, 7 mai 2015

Hairstyle inspiration No. 1

Ne dorim sa aratam bine tot timpul, iar aspectul si felul cum este aranjat parul cantareste semnificativ in  imaginea totala. Machiajul poate fi mai simplu, dar pentru un look impecabil coafura face diferenta.

Din cauza lipsei timpului sau poate a indemanarii apelam la cea mai simpla solutia si anume indreptatul parului cu placa: parul arata ingrijit, pentru cele mai multe rezista aranjat de la o spalare la alta si nici nu necesita mult timp sau dexteritate pentru a face asta.

Dar pentru cele care doresc sa incerce si altceva, dar in acelasi timp sa fie cochete in putin timp, am realizat o selectie de fotografii cu coafuri foarte simple, cu un mod de realizare intuitiv.

Hairstyle inspiration  #1 Eu sunt fana funde, fundite, papioane si probabil din acest motiv aceasta coafura se afla printre preferatele mele. Cu siguranta, ea nu ar mai avea acelasi impact vizual fara funda, dar in cazul in care nu aveti acasa asa ceva, cu siguranta orice alta clama de par poate fi folosita. Mod de realizare: Dupa cum se poate observa, realizarea acestei coafuri este intuitiva: se onduleaza usor varfurile si apoi se prinde parul la spate intr-o coada lejera.


Hairstyle inspiration #2  Aceasta coafura vintage este printre preferatele mele, deoarece este si foarte simplu de realizat si incadreaza foarte frumos fata. In plus, poate fi purtata in orice moment al zilei, indiferent de loc sau de ocazie. Mod de realizare: Se onduleaza usor parul, dupa care se prinde cu agrafe in partile laterale.


Hairstyle inspiration #3 Aceasta coafura  este un coc mai jucaus, pe care eu personal il vad mai mult office, decat casual (depinde de gustul fiecaruia); cert este ca sigur va atrage in orice context. Mod de realizare: Se prinde parul in coada dupa care se imparte in patru sectiuni, apoi doua cate doua se rasucesc. In final, cu cele doua cozi se formeaza cocul, rasucindu-le una dupa alta (sper sa fi fost suficient de explicita si de clara :P )


 Hairstyle inspiration #4 Ultima fotografie prezinta un par usor ondulat, cu asa zisele "waves", care pot fi realizate si pe un par lung si pe un par mai scurt, ca cel din imagine. Mie personal mi se pare ca aceasta coafura arata mai bine pe un bob lung, deoarece are mai mult volum si este mai jucausa.
Mod de realizare: se formeaza bucle usoare cu placa.


Acestea sunt cateva din coafurile incercate de mine, foarte usor de realizat si care necesita foarte putin timp. Vi le recomand cu drag!

Daca aveti intrebari sau sugestii, va astept cu un comentariu in sectiunea de mai jos!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu