marți, 24 februarie 2015

Review: IMPALA Cosmetics

 
  Fiindu-mi la indemana prin intermediul brandului Lady's, am zis sa incerc si eu cateva din produsele Impala, ca sa va pot impartasi impresia personala despre ele si cum le puteti folosi. 


  Voi incepe cu blush-ul, IMPALA Blush-ON, pe care eu l-am luat in nuanta 10. O nuanta maronie, potrivita tenului bronzat/ masliniu, foarte frumos pigmentata, cu o textura usor satinata, care ofera pielii un colorit natural, fara a o incarca. In plus, recipientul contine si o mica pensula pentru aplicare si o oglinda, foarte utile in deplasari/calatorii.  Dupa prima utilizare am obsevat ca este si foarte rezistent de-alungul zilei.



  Urmatorul produs este IMPALA Precision Liner 03, un tus in recipient tip stilou, foarte usor de utilizat pentru persoanele care intampina dificultati in a trasa conturul cu exactitate. Ceea ce am observat dupa prima utilizare este faptul ca dupa o zi intreaga, tusul parea abia aplicat, nu s-a intarit si nu a format santulete pe piele, cum am observat la alte produse de gen.

  Ultimul produs este pensula IMPALA Angle Brush No 12, o pensula in unghi cu peri mori, pe care eu am folosit-o pentru conturul spancenelor, dar poate fi utilizata si pentru aplicarea unor creioane/farduri mai uleioase sau pentru conturarea mai pronuntata a ochilor.


  Sper ca v-a fost de folos aceasta postare! Astept cu interes parerile/ sugestiile voastre!

  Toate cele bune!


2 comentarii:

  1. Frumos aranjat blogul !
    Te astept si pe blogul meu http://ohotaflorin.blogspot.ro/ sa-ti faci o parere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc +Florin Ohota! Am intrat pe blogul tau, e frumos si am gasit articole interesante!

      Ștergere