sâmbătă, 16 mai 2015

Obiectele vestimentare care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj in vacanta





Concediul se aproprie cu pasi marunti, dar repezi, asa ca m-am hotarat ca anul acesta bagajul meu sa nu fie prea incarcat cu lucruri inutile ca in alte dati si am facut o lista de obiecte vestimentare care din punctul meu de vedere sunt necesare si suficiente..

1. Jeansii mereu utili indiferent de perioada zilei sau de situatie sunt foart comozi si la indemana pentru a crea o tinuta confortabila. Eu optez pentru o pereche de jeansi scurti si una lunga, pentru ca pentru o saptamana cu siguranta vor si suficienti si incerc sa creez mai multe tinute cu ajutorul accesoriilor.

2. Esarfe - ocupa putin spatiu in bagaj si pot fi foarte utile pentru accesorizarea tinutelor sau pot fi folosite pe post de pareo la plaja sau pe post de turban.

3. Aceesorii si ochelari de soare - acestea pot scoate o tinuta in evidenta foarte usor si nu ocupa mult spatiu in bagaj. Daca aveti cateva accesorii pe care le indragiti, puteti sa le luati cu voi in bagaj, cu siguranta nu va vor incomoda, dar cu siguranta va vor fi de folos. Ochelarii sunt preferatii mei, deoarece pot fi folositi atat la jeansi, cat si la rochii, la plaja sau la plimbare, fiind utili si fashinable.In general, eu imi iau ochelarii negrii pe care ii pot asorta la mai toate tinutele.

5. Costumele de baie - daca destinatia concediului tau este marea insorita, atunci poti pta pentru doua sau trei costume de baie pentru a fi altfel in fiecare zi, dar daca destinatia este alta, poti opta pentru un singur costum de baie, in cazul in care vei fi tentata de piscina hotelului.

6. Balerini- vacantele in destinatii noi presupun plimbari lungi. Daca tot ai ajuns in locuri pe care nu le-ai mai vazut niciodata, e pacat sa nu poti sa mergi pe jos atat cat este nevoie pentru ca te jeneaza pantofii. Lasa tocurile si platformele pentru alte evenimente si ia-ti cu tine in vacanta doar pantofii comozi. Eu optez pentru balerini, pentru ca merg la aproape orice tinuta si in plus, sunt potriviti si pe timp de ploaie.

7. Tricouri -in loc sa-mi umplu bagajul cu tricouri, pe care cu siguranta nu voi avea timp sa le port, prefer sa iau cu mine 3-4 tricouri/topuri in culori tari, care merg perfect la jeansisi in restul timpului voi opta pentru rochite.

8. Rochii - sunt lejere, comfortabile, dar sic, si pot fi purtate atat la plaja, cat si seara la cina, asa ca nu vor lipsi din bagajul meu cel putin doua rochii colorate.

Voi ce alegeti sa puneti in bagajul vostru pentru concediu?

Un comentariu: